5 dic 2006

Hui naix la WEB de La Ronda

Hui es el naiximent de la pàgina WEB de la Falla Ronda del País Valencià. Esta web recollirà tota la informació referent a la Falla, així com les cites més importants de l'exercici faller 06/07.
Podeu enviar les vostres idees, sugerencies, fotos etc... al correu fallalaronda@hotmail.com. També podeu afegir comentaris a les noticies publicades.
Colabora!!! i entre tots farem una WEB millor %-)

Per començar el dissabte 9 de desembre tenim la proclamació de la nostra fallera major.
¡¡Ens vegem allí!! ;-)

12 comentarios:

Ívori dijo...

Hui proclamació de la Falla Ronda País Valenciá.Xampinyo de wai.Je cabota,ara que et van a pujar el sou,ja podries gastar i fer la web rondapaisvalencia.com,qui tinga diners que sels gaste.Per cert,aneu dient a la xaranga q vaja ensallant a vore si guanyem el concurs de xarangues,ja que no em conseguit guanyar al futbet(malgrat l´esforç del Trompe) a vore si ens emportem alguna cosa que no siguen els playbacks.Vinga un abraç a tots,dew!

Ívori dijo...

i collo,aço mola molt,a partir d´ara vaig a parlar-vos sempre per aci.Besets!

VeroSucro dijo...

Eyyy!!IXA RONDAAA!!!Aci en Copenhage una representant de la Sucro (on feu més gasto que en el vostre propi casal)vos desitja sort en la vostra nova etapa informatitzà...Que categoria que teniu...no guanyareu en el rally, però el vostre caché ha augmentat creant este blog. Això és GLAMOUR i lo demés són tonteries!!Molts bessets a tots!!Ens vegem prompte en la barra de la Sucro per fer-nos una cassalleta...

Patri dijo...

jeeeeee!!! Important!!! els q tinguen q eixir de extres al play back, ho tenen que dir urgentment, perque se tenen que encomanar les disfresses, Raul, Morell, Bude, Ramiro, Paco, Corroto i demés falleros, conte en vosaltres!!! no se tireu arrere!!!
Vingau al casal qualsevol dia de esta setmana allà les 10 o per ahí.
Molts besots a tots!! MUUUAAAAAAAAA!!!!

Anónimo dijo...

Patri crec q no vas tindre sort i com diu el Bude ¿saps contar? pues no contes en mi jajajajaja

MIRUFRET dijo...

Yee!! Com mola la web, morellot. Bueno, vos dic a tots els q no voleu eixir de extres q Mauri si q vol, aixina q tots a ferli companyía, hi ha q colaborar.

Ívori dijo...

je que pasa per ahí?només vull dir-li a Patri que no confie en mi per a eixir als playbacks, peró anime a la resta de companys a que s´anime(Trompe,Morell,Mauri la puta,Rami el vice,etc...).1 abraç!


P.D-Patri no vull la colonia

Anónimo dijo...

Patri jo tampoc vullc la colonia, ni ixir en el playback de fet no vullc ni anar en tu a nochevieja aixina que no me tokes ni 'envies mes sms, borra el meu nº del movil jajajaja

Patri dijo...

je!! meu decepcionat!! com sou aixina? ja no puc confiar ni en els meus amics, xo bé, aixó no quedarà aixina, xq ja m'encarregaré jo de que eixiu als play backs i me compreu una colonia!!
Besets a tots menos al Bude i Morellot!! jajaja!!!

Eva dijo...

Yeeeeeeee!!!!, faltava jo en escriure algún comentari...la veritat es q ho he fet un poc llejet, ja q el creardor d´aquesta web es el meu xicon...
Açò es la canya...com diu Vero, el nostre caxe a pujat prou...guanyar no guanyem res (a excepció de les paelles q solem tindre premi adjudicat...jeje) pero tenim un blog guai.
Patri fas trapixeo de colonies hasta per internet...eres una figura!

MIRUFRET dijo...

bueno, en vista de l'exit q he tingut lo dels borraxos al final Mauri tb s'ha tirat arrere. Pa 1 q teniem... Bueno, no pasa res, semper tindrem al flare.

MIRUFRET dijo...

Per cert patri, la meua sogra vol 1 colonia y la meua germana tb. ! magnética y una Lolita.