9 abr 2008

Una Falla Diferent


La Ronda es una falla diferent, ni millor ni pitjor que les demes, simplement es DIFERENT. I vosaltres direu i aixó perque? perque sou diferents? i jo tinc la resposta, som diferents perque som una falla familiar, molt unida i sense el problema que tenen moltes falles a Sueca alhora d'elegir al seu president. El passat divendres ferem l'elecció del que serà el nostre president en l'any faller 2008/2009 i no serà altre que el nostre president els últims anys José Daniel Colecha i Ferrer. Aquest any serà un any complicat per a la falla perque tenim en marxa la construcció del nou casal, un casal propi, un casal per a sempre. La falla aprovat fer una inversió i montar un casal per a tota la vida, un casal per als fallers actuals i els d'anys veniders, nostra casa. Aquest somni serà realitat gracies a una serie de persones que han treballat de valent i amb molta il·lusió per a que el banc ens concedisca els diners necesaris per fer front al pagament del terreny. Però una volta pagat, el mes important es anar a construir en les nostres propies mans i en els nostres ratos lliures el que serà nostra casa durant tots els anys que la Falla Ronda País Valencià estiga viva i de segur que serà per molts anys.

Desde ací donar-li la enhorabona a Daniel per ser el millor president que conec i encara millor persona i a tots els fallers dis-los que entre tots farem el millor casal de Sueca per a la millor Falla de Sueca ;-)

9 comentarios:

Anónimo dijo...

veges, el jefe the best!

karla dijo...

No feien falta mes paraules...
Enhorabona jefe!!
Som els millors, no hi ha cap dubte!

Anónimo dijo...

Viva el presi que tenim!es el millor!que tinc que dir....jejeje
I viva la peluca que duu, que està més amortizà....jajaja

Anónimo dijo...

Sí, diferents!i que???lo diferent sempre es bó!

karla dijo...

Per lo que he vist, ja esta clar el dia que celebrarem AGERMANATS 2008!!!L'any passat va ser un gran dia per a mi, i bueno, crec que per a la majoria de comissions...ens ho passarem super bé,veritat???
Esperem que aquest any el temps ens acompanye,i pogam gaudir de una gran festa!!

Anónimo dijo...

molt bon article enhorabona morell i quanta rao tens crec q millor president no podem tindre, no puc entrar al foro i enrecordat de mi morell

Anónimo dijo...

pepi!!!!quan de temps??avore si entres mes, que te tirem de menos!!!un besito wapa.
soc karla

Anónimo dijo...

EL ARTICLE MOLA MOLT!!!!!!!! EL JEFE JA NO ES SOLS UN GRAN PRESIDENT, SINO TAMBE UN GRAN HOME I UNA GRAN PERSONA. EL LLISTI ESTA MOLT ALT, NO TINDREM MAI UN PRESIDENT COM ELL. ESPEREM QUE SIGA MOLT ANYS MES.

Anónimo dijo...

PER FAVOR NECESITE SABER COM REGISTRARME