25 ene 2007

Ye Xavals ¡¡ ja està ahí la presentació !! %-)




El dia 3 de Febrer tenim la presentació, esperem que faça bon oratge i sobretot no façà el fred que està fent estos dies sino les nostres falleres es gelaran i no voldran ixir. Els falleros no fallarem faça fred, plogue o neve.

A partir del divendres 26 de gener se podrà encomanar la camiseta de les paelles. Les encarregades son Patri e Isabel. Hi ha que apuntar-se per a saber quantes en tenim que encomanar. el preu vols els diran quan s'apunteu.

Ja s'està anant a fer el cotxe del Rally. Entre setmana de 8:30 a 10 e inclòs alguns dies ens quedem a sopar. Qui tinga interés en que enguany tingam un cotxe millor que els altres anys i vullga col·laborar que vinga.

4 comentarios:

Carlos Miragall dijo...

Com organitzeu lo de les camises? les pagueu cada ú? les paga la falla? Encomaneu talles individuals? Expliquemeu per favor...

Gràcies!

Anónimo dijo...

Ok, clar que teu expliquem. S'encarrega algú d'apuntar a la gent i cadascú diu la talla que gasta però de totes maneres intentem portar un dia de la reunió, una camiseta de cada talla per a probarse-ho el que dubte entre una talla o altra, cadascú es paga la seua (solen ser 6 o 7 euros no mes xq encomanem moltes). Les hem encomanat el Publibox (lo de riera el boxejador), allí crec q te dixen camisetes per a probarseles.

Anónimo dijo...

ay morello t'esxpliques com un llibre obert ara explicam a mi com marcares dos gols el disabte

Anónimo dijo...

vaig dirli al que ta ficat espuma davant en la camiseta de porter que es un cabro pareix q estigues gord jajajajaa