19 nov 2007

Jocs al Cau de La Ronda


Desde el passat dilluns (hui fa una setmana) està jugant-se al cau de La Ronda el campionats de Truc, Xamelo i Parxis que organitza la junta Local Fallera. El passat diiluns i dimarts es jugà a Truc i la nostra representació foren per una part el carnisser menut Dani i el gran M.A. que guanyaren les 4 partides que disputaren i per altra part el carnisser pare Daniel i el pintor que pergueren les 4 partides que jugaren jejeje.

El dimecres i dijous es va jugar al xamelo, i en aquest joc forem representats per Javi "El Flare" i el Sr. Enrique que guanyaren 3 partides i en pergueren 1, mentre que l'altra parella formada per Ricardo "El Rullo" i Pascual Melià va fer el contrari, es a dir, guanyar-ne 1 i perdren 3 (l'any q ve no jugareu jeje).

De totes maneres ¡¡enhorabona a tots ell!! el que importa es partiocipar o aixó diuen però no cal que digueu que tots ens toca els ous perdre jajaja.

Hui tocarà el torn a les dones de la falla que disputaran el campionat de parxis, desde ací donar-los ànims i que s'en menjen moltes (fitxes jejeje) i que conten vint.

5 comentarios:

Amic fep dijo...

Jeeeeee, la partida que va perdre el Flare va ser contra la meua falla!!!!

jajajajajajajajajajaja.

No, no era per aixo, es broma. Morello, podries informar-mos mes, en resultats, etc... no se, l'any passat en la pagina de l'avinguda hi havia molta informacio...

jejejejejejejejejejeje (toma, per cabro, tu ja saps perque ho dic, he llegit el comentari del espanyol!!!)

Anónimo dijo...

SEGUR QUE LES DONES S´EN DUEN ALGO! ELS DIVENDRES ES FAN DE JUGAR AL PARXIS DESPRES DE LA REUNIO!
LO IMPORTANT ES PARTICIPAR I VORE EL AMBIENT QUE FAN LES FALLES AQUESTES SETMANES!
EL CAU ES PLENA DE GENT, INCLÚS ALGUNS HEU FAN BEN LLARGUET.......
AMB L´EXCUSA DEL TRUC..... JE JE

Anónimo dijo...

SI SI, EN L'EXCUSA DEL TRUC JO SI FORA LA DONA D'ALGUN JA L'HAVERA TIRAT AL CARRER JEJEJE...

Anónimo dijo...

amic fep rencoros jajajajajaja es broma!! ;-)

Anónimo dijo...

PRIMO ON HAS FICAT EL PEU?