18 ene 2008

AGARREU CARRERETA QUE VE...LO BÓ

No se si seu parat a pensar en les dates que estem i tot el que s'aproxima...com dirien en el argot de la pilota valenciana "açó va de bó".

Hui dia 18 de gener falten exactament 2 mesos per estar en la vespra de Sant Josep i per a molta gent que no es fallera ixa data encara queda molt llunt, però als fallers com nosaltres aixó ja està ahí.

El dia 30 de febrer tenim la representació del Sainet, activitat a la qual hem tornat després d'un any sabatic.

El dia 2 de febrer "La presentació" la qual tindre l'honor de presentar per segon any consecutiu i este any amb la meua molt més que amiga Patri (te vullc moltissim everythings)

El dia 9 de febrer tindrem l'acte dels Fallers D'Honor. En la nostra comissió fa uns anys decidirem agarrar este dia com una festa més i el fet es que pot vindre qualsevol persona fallera o no, pagar el ticket com tots i gaudir d'una festa fallera. Aixó no vol dir que si algú vol dixar un sobre amb dinerets no l'agarrem que ens vindria molt bé.

El dia 15 de febrer tindrem les tradicional 12h. de Futbet al pavelló cobert, si algú està interessat en apuntar un equip que es fique en contacte en Eric Colechà que aquest any porta d'una manera excel·lent aquest tema.

El dia 23 de febrer "Les Paelles". Que dir d'aquest acte de la JLF. Bonissim!!!

El dia 24 de febrer "El Rally". Açó vol dir que tot el mon al cau a ajudar a Ramiro en el cotxe. Esta semana ja s'ha començat a anar i d'ara endevant cada dia mes i mes.

El dia 1 de març "La cavalgata". Qui tinga idees bones o millors que li les comunique a Isabel que aquest any s'encarregara d'esta activitat.

El dia 8 de març "El dia del xiquet". Festa que començarem l'any passat i que donat l'èxit que va tindre aquest any repetirem sense dubtar. Tenim que cuidar la cantera de la falla ;-).

I tatatatatatatatata!!!! a partir del 15 de març fins el 19 "COMIENZA EL FESTIVAL"

Aixina que com be diu el titul d'aquest article "AGARREU CARRERETA QUE VE...LO BÓ"

11 comentarios:

Anónimo dijo...

Molt be PARE-BLOG!jaja!...sempre informant-nos.
Aço ja esta açi!!!!

Anónimo dijo...

aixó de PARE-BLOG me sona a vell ehhh preferisc "EL PUTO AMO BLOG" jajajajaja ;-)

Anónimo dijo...

que guay!!!!!!11 ja estemm en falles!!!! xiquetes al 25 de gener tenim que anar a recolllir la copa del basket! oe oeo oeoeoeoeoeo!!!!!

Anónimo dijo...

Vale PUTO AMO BLOG...jeje

Anónimo dijo...

a que sona millor ehhhh jajajaja ;-)

Anónimo dijo...

puto amo m´alegre de haver llegit aquest article escrit per tu, pq............ puja la moral ja venen falles

Anónimo dijo...

yeee, yo tb anire a x la copa encara q no vaig jugar, xo vaig jugar a futbol,q tb sta b, no??

karla dijo...

El que importa es participar....siga el que siga.

Anónimo dijo...

val podeu vindre..........je je
ens farem algun xupitet per a celebrar el meu cumple val?

Anónimo dijo...

sau dixat la crida que es el 17 de febrer

Lidia dijo...

Si, si, ja no queda res per a falles, aquestos dos mesos passaran volant, i quan ja haja acavat tot, voldriem que començara tot el comboi de nou, per no haver d'esperar tot un any de nou, tinc ganes de que arrive eixa setmana, pero a la vegada no, perquè en pocs dies tot acavarà.

Aquestes falles van a ser inoblidables per a mi i la gent a la que me rodege aquest any, ja que tots junts formen la cort d'honor, fallera major i junta local.

Visquen les falles!!!


www.fallacasadalonso.com