9 jun 2008

MOLTES FELICITATS MARCOS!


El passat dissabte va ser el cumple d´un nou faller d ´aquesta comissió, es una gran persona, en el poc de temps que dú en la falla ja sha fet de voler per tots. Vullc donar-li les gràcies del carinyo i l´alegria, que hem dóna cada dia, i encara que a d´ell no liu sentiràs dir mai, per lo bò que ès, sè que ha segut un esforç borrar-se de la falla Cervantes i vindresen a la ronda per els bons amics que tením allí. Com ja sabeu tots, la raó de vindresen a la ronda es per cumplir un dels somnis mes bonics d´una fallera, que es ser fallera major, i gràcies a d´ell jo podrè ser en les falles 2009.
De part de tota la Comissió de la falla Ronda del País Valencià, et desitjem moltes felicitats, espere que disfrutes aquestes falles tant o més que jo.

Un bessot molt fort.

Isabel.

11 comentarios:

Anónimo dijo...

marcos!! moltes felicitats!!! Xo no poses quans ne fa eh?? jejeje...

Xuso dijo...

MOltes felicitats per a eixe gran faller que hem perdut nosaltres, però el guanya la falla rda Pais Valencià. Li desitge lo millor en la seua nova "andadura" fallera i més enguany que és el fallero major consorte!!

Enhorabona a als dos i moltes felicitats, Marcos (en retràs, però ja saps el que diuen: más vale tarde que ...)!!

Anónimo dijo...

Moltes felicitats marcos!!!la torta del cumple estava boníssimaaa!!!jajaja

Anónimo dijo...

Moltes felicitats Marcos encara que ens hages dixat sempre seras un faller mes de Cervantes, però les raons que tenies son de pes i espere que t´ho pases molt be junt a Isabel.

Moltes Felicitats.

karla dijo...

De nou, moltes felicitats Marcos!Esperem que disfrutes amb nosaltres, al igual que ho feies en la teua falla.Farem el possible per a que siga així!

San-vala dijo...

Moltes felicitats Marcos, gran faller ha guanyat la Ronda i tranquil que els amics que d'ixes a Cervantes segur que entenen la teua decisió.

Ara a disfrutar amb la teua senyora i ajudar-la en el que siga en un any inolvidable per a ella.

Un abraç prima...

Anónimo dijo...

Moltissimes feliçitats tio,encara que jo ja et vaig feliçitar el disabte i tens sort que encara no se tirar de les orelles jajaja.
Mols besets del papa,la mama,khoto i per supost de la teua nana.


Molts besest

Anónimo dijo...

Moltes feliçitats marcos un poquet tart pero el dicho ya eu diu mes val tart que mai,marcos encara que ta vajes borrat sempre estaras en mosatros y mosatros anirem a voret quant tu no puges vindre anirem mosatros te tirarem de menos,pero tenasanat a una gran falla que tambe te volen amunto moltes feliçitas

Anónimo dijo...

MOLTES GRACIES A TOTS!!! NO MHE BORRAT, ESTIC CEDIT UN ANY, EN OPCIO DE COMPRA, AQUEST ANY SERE FALLER D´HONOR DE CERVANTES, I ANIRE QUE HEM COMVIDEU, ESPERE VOREVOS ALGUN DIA EN EL CAU DE LA RONDA.

SAN CASALLA dijo...

MOLTES FELICITATS XOCO¡¡¡ COLLI QUINA FELICITACIÓ MES XULA TA FET ISABEL EHHH¡
BUENO PARELLA A DISFRUTAR AL MAXIM ESTE ANY QUE SERA INTENS PERO CURT.
ISABEL QUE TEU PASES MOLT BE EN EL ANOMENAMENT QUE YA EL TENS AHÍ. BESETS I FELICITATS ALS DOS.

Anónimo dijo...

gracies Carmina!!! ja liu dire a marcos, si voleu asomar-se estarem en PLATJA.bessets