12 nov 2008

Proclamació Falleres Majors



El passat dissabte, 8 de Novembre, es va cel.lebrar en el cau de la falla del portal la proclamació de nostres falleres majors, Aina Codina i Marti e Isabel Merino i Morell.

Després de sopar allí tots junts, comença un acte d’alló mes emotiu, del que pogueren disfrutar totes les persones de la comisió, o no, que allí assistents. Déspres de unes boniques paraules que es van dedicar a nostres regines, quedaren proclamades, de mans de nostres presidents, falleres majors de 2009. Cal destacar ante tot, la templança, la serinitat, la frescura i la bellesa d’aquestes xiques, que aquest any, amb l’alegria que les caracteritza, serán nostres majors representants.
Després de les felicitacions y mostres d’ afecte de fallers, familiars y amics, va començar el ball, on tots ens ho passarem d’alló mes bé .

¡Desde açí desitjem Aina e Isabel un feliç reinat en aquest exercici 2008-2009.ENHORABONA DE PART DE TOTA LA COMISIÓ DE LA FALLA RONDA DEL PAÍS VALENCIÀ!

Escrit per Carla



Esperem Fotos

15 comentarios:

karla dijo...

Lo dit, enhorabona a les nostres REPRESENTANTS PER A LES FALLES DEL 2009!!
Sabem que ho fareu molt bé, perque sou grans falleres, ixes persones que ho donen tot per la falla, que sempre estan ahí, al peu del canó, que ho senten de veritat...
Esperem que ho paseu d'alló mes bé amb tots nosaltres, tota la comissió d'aquesta falla, que vos rep en el braços oberts!

Donar les gràcies també, a la falla del Portal per haver-nos oferit el seu casal per a fer aquest acte.

Amic fep dijo...

Enhorabona als vostres representants, en especial a Isabel, persona a la que li tinc molt d'afecte.

Decimetes, ja m'ho cobrare en Falles!!!!!

SAN CASALLA dijo...

ENHORABONA A AINE E ISABEL¡¡ I A DISFRUTAR AL MAXIM YA QUE ENGUANY ES UN ANY MOLT ESPECIAL.
ISABEL ESPERE QUE PASES UN REGNAT INOLVIDABLE JUNT A MARCOS, QUE A ELL EL NOTEM A FALTAR PER ASI, I ESTIC D'ACORT AMB CARLA AMB LA TEUA BELLERA I SIMPATIA SEGUR QUE SAPS REPRESENTAR A LA TEUA FALLA I CONEGUENTE SEGUR QUE NO ELS FALTARA DE RES¡ ENHORABONA GUAPA¡¡¡

Sandra dijo...

Enhorabona Isabel va ser una proclamcio mol emocionant ja que almenys a mi feres que hem caigera alguna llagrimeta que altra, espere que t´ho pases molt be en el teu regnat que aço passa volant, si nos que meu digen a mi que ja tinc ahi la presentació.

Be lo dit a disfrutar que passa volant i tespere el dia de la presentacio, pero cuant pujes no amolles ninguna llagrimeta perque si nos pareixerem alli dos madales plorant.

Un beset i enhorabona a les dos

Anónimo dijo...

MOLTES GRACIES A TOTS!!! ESTIC MOLT CONTENTA JA QUE VA EIXIR TOT MOLT BE I LA GENT SEU VA PASAR DE LUJO!!
ESTIC MOLT AGRAIDA A LA FALLA DEL PORTAL PER HAVER SEGUT TAN AMABLES DE DEIXARMOS EL CASAL, MHAN DEMOSTRAT QUE `PER A D´ELLS LA PARAULA AGERMANAT TE MOLT DE SIGNIFICAT, BUENO JA SABEU SOBRETOT TU JOSE QUE TENIU LES PORTES DE MA CASA OBERTES, JA HEU CELEBRAREM!! BESSETS.

Anónimo dijo...

Enhorabona a les falleres majors de la falla Ronda País Valencià.Divertiu-se molt, aquest es el vostre any!

Una companya de la falla Verge de Sales.

Anónimo dijo...

moltes felicitats e isabel esopere k teu passes dallo millor i de disfrutar moments emocionats etx..........bueno felicitats a aina e isabel felicitats???????

mamixula dijo...

moltissimes feliçitats a les dos falleres majors de la ronda,i per a mi en especial a la meua cunya isabel,que es una tia insuperable en lo que es refereix com a persona.
no cal dirte que Amadeo,Alex i com no jo,estarem amb tu per a lo que te faça falta.

Anónimo dijo...

**FELICITATS A LES NOVES REPRESENTANTS I A LA SEUA COMISSIÓ, PER TINDRE UNES FALLERES TAN BONES COM AQUESTES.ENHORABONA**

Anónimo dijo...

Enhorabona!!!se queda tot de lujo!!!i ens ho passarem super bé!!!
Disfruteu aquestes falles que deu de ser una experiencia molt bonica!!!!
Mels

San-vala dijo...

Enhorabona a les Falleres Majors de la Ronda per la seua Proclamació i en especial a la meua Prima, ja que se que per a ella aquest any serà inolvidable...

Xuso dijo...

Moltes felicitats i la major enhorabona a eixes dso Falleres Majors que teniu que son guapíssimes...!!!

Disfruteu que açò ja ha començat!!

I jo també vull donar l'enhorabona al Fallero Major consorte Marcos, ex de la meua comissió i que segur que també disfrutarà de valent enguany!!!

Anónimo dijo...

DSD L SUCRO,ENORABONA

Anónimo dijo...

espere que fiqueu fotos

Anónimo dijo...

quan he entrat i he llegit aquestes felicitacions mhe emocionat moltissim, el dissabte mos voreu per la presentacio a mi i al cachorret, i despres al ball!!