29 oct 2008

...el nou cau...de la nostra falla...


Anirem ficant fotos de com va el montatge del nou cau de La Ronda...ixe cau que tots disfrutarem (esperem que estes falles)...ixe cau que esta tirant avant per els de sempre (10 o 11 depenent de dia)...allà cadascú en la seua consciència...però tampoc vaig a dedicar-li paraules a fallers que no seu mereixen sino mes be a fallers que Sí seu mereixen, ixos fallers que els divendres van a la reunió per enterar-se del que pasa en la falla, ixos fallers que s'alcen a les 8 del matí els dissabtes, sacrificant la seua jornada de descans per anar a montar el nostre nou cau, ixos fallers que porten la falla dins i que estes falles estaran orgullosos de vore com la feia a donat la seua recompensa i tenim el nostre cau montat per a poder gaudir de les falles com toca.

Lo dicho anirem posant fotos de com va el montatge del nou cau...ens vegem divendres en la reunió...els de sempre...com sempre!! ;)

13 comentarios:

Anónimo dijo...

Me pareix molt bé que agraiu a la gent que sempre esta ahí, la seua feina feta per la falla, però no veig correctes ixes pareules, ja que les falles, encara que cadasqun les senga d'una manera , son un HOBBIE,no una obligació, encara que repetixc que pot ser-ho si ens ho agafem aixi...Esta clar que en aquestos casos es veu qui es FALLER i qui es faller, peró estes paraules, baix el meu punt de vista, sobren.

Falla La Ronda dijo...

La teua opinió me pareix respetable pero no estaría de mes que ficares el teu nom perque mai ningu te que amagar-se darrere de unes paraules i de lo que pensa. Despres d’aquest incis, este article no preten ofendre a ningú es mes si algú se sent al•ludit per algo será, simplement es un xicotet homenatge a les persones que están sacrificant el seu temps per anar a fer una faena altruista. Esta clar que la falla es un hobby pero per a tots, perque al final de la correguda tots paguem igual i tots tenim els mateixos drets. Ojala la falla disposes de diners suficients per a que el cau ens el montaren i no tindre que alçar-se tots els caps de semana de bon matí però lamentablemet no es així i tenim que fer-ho nosaltres i quant mes ens segam menos ens cansem, no creus?

Anónimo dijo...

Morell això sempre passa, en tots els llocs, en cuadrilles d'amics, en falles...sempre son uns quants els que ho organitzen tot!!
Tú has dit el que penses, no t'acalores i menos d'un anonim!!!
Soc mels.

karla dijo...

Com diu Mels, açó passa dia a dia en tots els llocs, però per a tirar abant aquest proyecte ,del que tots volen disfrutar, fan falta moltes mans, i per lo vist no estem fent el que toca.

Falla La Ronda dijo...

Que vaa, que vaa! Acalorar-me maii simplement son opinions i ja està, ademes si algú se sent al•ludit per algo no? Però de veres que no era intenció de res simplement informar de com va el montatge del casal i un xicotat homenatge a la gent que esta anant, res mes que aixó.

Anónimo dijo...

Veges!ja podeu estar orgullosos del que esteu fent!!Pero es el que digueu, se necessita molta ajuda!!!Nosaltres també estavem parlant d'anar!de peonets!!jeje
No me deixa ficar el nom!soc mels

Anónimo dijo...

a mi el article mha paregut molt be, i pense que no anat a ofendre a ningú, i si 10 u 11 persones es proposen fer el casal estic segura de que el farán!!!! I sempre podrán contar orgullosos als seus fills, nets..... com féren el casal. MOLTS BESSETS

Anónimo dijo...

SOC ISABEL.

Xuso dijo...

Je, je... d'eixe color tenim un traje totes les falles... no està de més que se "recorde" de ves en quant a la web... perquè el que s'ofen (entre cometes), és perquè sap que havera pogut estar tirant una maneta... el que no la tira ni pensa tirar-la mai eixe no s'ofen amb eixes paraules (però com be dieu tots, està en el seu dret de no fer res...)

L'amic fep, en el seu discurs de mantenedor de la presentació de la fallera major, també va parlar d'això...

Enhorabona a la comissió per la compra del terreny i felicitar a tots els que esteu fent que per a les properes falles el cau estiga a punt per a tots, per als que s'ho han curat io per als que no.

D'ací no res proclamació, no?? alehh que no pare la festa!!!!!

Lidia dijo...

Pareix l'altre dia que començarem en la web fallera, i ja portem un any, gràcies per les vostres visites, els vostres comentaris, el haver-nos inclos als vostres links, gràcies per estar ahi.

Moltes gràcies per tot.


www.fallacasadalonso.com

karla dijo...

FELICITATS PER IXE ANY, GRÀCIES A VOSALTRES TAMBÉ PER ESTAR AHI, I FER MES FÀCIL LA UNIÓ ENTRE FALLES I EN ESTE CAS, ENTRE POBLACIONS.

SALUTACIONS

Anónimo dijo...

Feliç 1 anyet de web!!!a vore si organitzem un autobús i anem a fer una visita a la falla de lidia!!!molaria no?jajajaja
Soc mels

karla dijo...

Pues la veritat, no estaria mal...Mels, vamos de marcha!!!jajaja