22 oct 2008

València ja té falleres majors per al 2009


Marta Agustín Ferrando, de la Falla avinguda de l'Oest, és la nova fallera major de València per a 2009, i María Berbel Fernández, de la Falla Nou Campanar, la nova fallera major infantil. L'alcaldessa de València ha fet públic el nomenament del jurat durant l'assemblea extraordinària de presidents de Falles. Així, Rita Barberà es va posar immediatament en contacte per telèfon amb Maria Berbel, la qual es va mostrar molt emocionada fins al punt de no poder pràcticament parlar.
Immediatament després l'alcaldessa va fer públic el nom de la fallera major, i li ho va comunicar igualment per telèfon. Marta Agustín, de 20 anys i estudiant de Disseny Industrial, va agrair al jurat la confiança dipositada en ella «perquè m'han fet la dona més feliç del món». A més, Agusín ja va ser membre de la Cort d'Honor de la la fallera major infantil fa deu anys. La proclamació oficial de les noves falleres majors de València tindrà lloc en els proxims dies en l'Hemicicle de Ca la Ciutat, i a ell assistiran les bellees del Foc de la ciutat d'Alacant i les reines de les festes de Castelló de la Plana, per a acompanyar a les noves falleres majors de la ciutat de València per a les Falles de 2009 i les seues corts d'honor.



Escrit per Karla

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabona a les nostres noves i màximes representats de les properes falles!!Que gran il.lusió!
Ja no tenim escapatoria, amics fallers, les falles 2009 ja estan ahí! De nou sentirem oloreta de la polvora, i els castells de focs d'artifici retronar per totes les poblacions, xarangues, bandes i donsaines, tragueu els sentiments fallers que porteu dins!Comença el esperat compte enrrere!!

Anónimo dijo...

Per lo vist, aquesta falla, no te gens de moviment.I vosaltres sou falla?¿?

Anónimo dijo...

figures podrieu cambiar al menys l'hora

Lidia dijo...

Voldria anunciar-vos, que el proper dissabte dia 1 de novembre farem un cybersopar faller olivà, festa Halloween, ens agradaria comptar amb la vostra presència, per poder posar cara a tots aquells que han fet alguna vegada comentaris a la web de la Falla Casa d'Alonso, així començar noves amistats falleres.

Més informació en la nostra web, i per apuntar-vos a dit sopar també, en www.fallacasadalonso.com , pense-ho i apunteu-se, ho passarem molt bé tots junts.