24 feb 2010

DIJOUS..DIVENDRES..DISSABTE...PAELLES!!


Hola amics fallers, un any més estem a pocs dies de les Paelles,sí home sí!les Paelles del sindicat o del que vullgau!però en fí“les paelles”.

Este dia per a tots nosaltres, es caracteritza per ser el dia en el que es viu la germanor amb les altres falles,anem tots junts al mateix lloc ,i encara que cadasqun fa comboi amb els seus, amb la seua gent, des de ben prompte estem allí fent colla, tots junts!compartint l’elaboració del típic plat valencià per excel.lència, LA PAELLA!i bueno, entre cuixa i entrecuixa,(je,je!)també compartim anècdotes amb altres fallers, alguna que altra botella de cassalleta,etc...


Com tots sabeu, és un dels primers dies de festa gran que tots els anys marca l'aplegada de les nostres benvolgudes falles...
Un dia en el que tots lluim els colors, els colors de les nostres samarretes, que son molt característiques d'aquesta festa...colors cridaners, amb escrits ocurrents,acompanyats per dibuixos molt ingeniosos....

I per acabar sols cal dir, que feu força per a que ixca el solet, o per lo menys per a que no ploga molt(porteu ous a SANTA CLARA!!!!),que vos aprofite la paella i que s'ho paseu d'allò més bé amb els vostres, i amb els nostres també!!

I COMENÇA EL COMPTE ARRERE...

4 comentarios:

Anónimo dijo...

mare meua...les paelles!!!que guai!!!que isca solet per favor....
mels

karla dijo...

YUJUUU!El mareny també van de negre!però de negre i dorat!!mare meua!serem la marea negra, com si ens haverem ficat d'acord, tots igual!

Anónimo dijo...

Pasado mañana estará muy nuboso, durante la primera mitad del día se espera una temperatura mínima de 11°C, el viento será flojo con una velocidad de 7km/h. y de dirección noroeste. Durante la tarde el viento será flojo con una velocidad de 7km/h. y de dirección noreste, la temperatura máxima será de 20°C. El índice ultravioleta será moderado.

Falla La Ronda dijo...

ENHORABONA ALS CUINERS I AJUDANTS PER IXE QUART PREMI!!!ESTE ANY TENIM UN POQUET DE TOT...SI ESQUE SOM LO MILLOR DE CADA CASA!!!JEJE!!