30 oct 2010



El Centre Municipal Bernat i Baldoví,va acollir, el dissabte passat, l’acte de presentació de la Fallera Major del nostre poble, Soraya Hernández,junt a la seua cort d’honor formada per Paula Ortolá, Laura Máñez, Joana Tornero, Ana Benedito, Sandra Martínez i Yasmina Guarinos.

Desitjar-los des de açí un feliç regnat i com no, dir-los que les falles de Sueca estarem al seu costat!!ENHORABONA A TOTES!!

Per altra banda, vull dirigir-me a una persona molt especial per als fallers de la nostra comissió, Arantxa.El cap de setmana passat va ser l'última vegada que ella,va lluir el trage com a fallera major de la nostra falla.I quina sorpresa eh carinyet??Pogueres estar al costat de la representant més gran de totes les falles, nostra fallera major de València, Laura Caballero, nomenada també com a tal, uns dies enrrere.
Bé,sols dir-te des de açí, que per a mi, i crec que molts estaran d'acord, has sigut digna de lluir ixa banda, has passejat per els carrers amb la cara ben alta i lluint ixa sonrisa que tant te caracteritza.Has brillat amb llum propia, i esque tú Arantxa, eres així, allà on vas, la gent te vol, t'aprecia, i t'estima moltíssim.Si ja ho diem de menudeta....Esta xiqueta s'ajunta amb tots!!Veritat??.Igual estaves amb la gent de la teua edat com amb els més majors, en fí, una senyoreta de cap a peus, amb un saber estar, i gran presència.Esperem que aquest any, ho passes també molt bé junt a tots nosaltres i disfrutes com a tú t'agrada..Benvinguda de nou a la que sempre serà la teua cort d'honor!

1 comentario:

arantxa dijo...

karla moltes gracies estes falles mare meua me vax a vnger per lany pasat q a la 1 me feien estar ya en casa jeje!! teu as currat man caigut llagrimes i tot jejeje beesets (LL)