8 oct 2010

MOLTES FELICITATS MARTINA!!




Hui es l'aniversari de una fallera de fa ja molt de temps, i sobre tot, una amiga excepcional.
Ha sigut fallera major infantil, en l'any... bueno no vaig a entrar en detalls...
Sí, Marti, hui et toca a tú. Marti, com nosaltres li diguem, és una persona alegre, i el més important, amiga del seus amics...Hui no estic molt inspirada, però per els amics és fa el que es presente.En falles ens ho passem de luxe, cada any és d'una manera, però sempre ens ho passem molt bé.En estes dates, ens fa el monyo sa mare, Pilar.La familia Villagrasa-Alegre sempre està per les falles, quan anem de matí a fer-nos el monyo és de risa, ja, ja , ja... ah Marti? Martina sempre esta apunt per vestir-se, i la veritat, que sort tindre unes amigues tant dispostes perque sino fora així, més de una vegada em quedaria al llit, doncs bé, no vaig a donar explicacions a ningú de qui és la meua amiga Martina perque de segur que tota la comissió de la Falla Ronda del País Valencià estarà d'acord amb mi.
Sols em falta dir una cosa, espere que l'aniversari dels 30 anys, siga algo que recordes per molt de temps, que nosaltres sempre estarem ahí juntes.Ara hem venen al cap molts records de rialles...amb Deme, Johan, Isabel, Maria, Ana, Laura, Karluch,Vane,Nerea...Bueno,bueno, ja estic enredant-me un poc massa, però estes coses nomes es fan una volta a l'any.No et preocupes que este aniversari es celebrarà com toca...
I per últim, dir-te que ja ho tens bé de fer-te tants trages sense nomenar-te Fallera Major, perque seria un honor per a mi, i una honra per a la teua familia,i com no, una satisfacció per a tots els membres de esta comissió!!





ROSA

4 comentarios:

karla dijo...

Bueno Marty, dir-te que per a mi també eres una gran amiga, la millor!i que et desitge lo millor perque t'ho mereixes.Espere que passem molts aniversaris juntes i que ens ho seguim passant tant bé com sempre!!molts bessets i moltes felicitats!!

nerea dijo...

hola marti moltes felicitats, karla encara que hui no estava inspirada sel a currat i li done tota la rao. molts besets i a disfrutar, ahh i pa falles encara que enguany no siga fallera disfruteu per mi valeee, gracietes, jejeje

MELS dijo...

MARTINUSKI!!!!MOLTES FELICITATS!!!HUI HO CELEBREM!!!NO CAMBIES MAI!!!BESSETS

MELS dijo...

NEREA ESTÀS MOLT GUAPA EN EL TEU NOU LOOK!!!
NO HO HA ESCRIT KARLA HA SIGUT ROSILERA!!!