3 oct 2007

BODA DEL CAPARRA I OLGA 29/09/2007



El passat dissabte estaguerem en la BODA de "mans en les butxaques" & Olga. Els dos son fallers de La Ronda desde fa molts anys i per aixó a la boda estaguerem casi tota la falla (faltava algú molt important per mi, però weno ANIM PATRI). Es casaven a les 18:00 de la vesprada per lo que a les 17:00 ja estavem tots mudats i en ganes de festa yuhuuu!!

La misa fou en Sales i l'altra misa fou en el bar d'enfront de Sales jajaja que era on estavem la majoria dels convidats vinga el quintet i la casalleta. Despres per no perdre la costum anarem a altre bar fins hora que vinguera el autobus per nosaltres i ens duguera a la Sala La Masia de Alzira. Una volta a la sala menjarem, rierem i com no beguerem amanta.

Va hi haure tres moments emotius, el primer moment emotiu fou quan tragueren la torta nupcial i el Caparra es va traure les mas de les butxaques per alçar a Olga en alt .

El segon moment emotiu fou quan entregaren els rams, el primer fou per Joana (germana de Olga) i Eloy. El segon ram fou per al Sevi i Anabel que es casen el estiu que ve de penalty jajaja es broma!!! els quatre també son fallers de La Ronda ¡¡¡com no!!

I per ultim el tercer moment emotiu fou quan les amigues li ensenyaren un muntatge de fotos de tota una vida junts en forma de diapositives que la veritat va quedar molt xulo.

Despres de tot açò ja seu imagineu barra lliure, rebombori, barra lliure, barra lliure i ...

Al final els mes valents, es a dir, quasi tots acavarem en Keepers i d'ahí cadascu a sa casa o no jajajaja ;-)

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Enhorabona a Olga i Caparrós!!!!!!!, la boda, la despedida i la predespedida han sigut la canya, encara q en la boda faltava algú...he disfrutat moltíssim de tot...han sigut dies d molt d´strés per tots els preparatius xo ha valgut la pena...

Anónimo dijo...

ENHORABONA NOVENSANS! BENVINGUTS AL CLUB!

Anónimo dijo...

EHORABONA CAPARROS I OLGA, I LES AMIGUES DE LA NOVIA I ELS AMICS ESTEU SUPER BE EN LES FOTOS, PERO ELS XICONS COM SEPRE CADA U A LA SEUA JEJEJEJE, ELS MONTAJE BE TOT LO Q DCOSTA VAL ALA PENA

Anónimo dijo...

EL ANONIMO SOC MARIA

Anónimo dijo...

pues, si, morellot ha fet un resum molt bo d lo q va ser la boda. Va star molt b, encara q stavem tots un poc tristos, incluits els novios... Enhorabona, Olgui i Capa!!!

Anónimo dijo...

ENHORABONA OLGA I CAPARROS!!!!!ESTEU TOTS MOLT GUAPOTS!!!!

Anónimo dijo...

enhorabona olgui i capa!!! no sabeu lo mal q hem sap no haver pogut estar en la boda, xo bueno...el meu lloc era un altre,ja vegeu com es la vida, en el moment en el que menos teu esperes te pasen coses d'este tipus, xo bueno hi ha q saber afrontarles de la millor manera! done les gracies a tot el mon que m'ha donat el seu recolçament incondicional en estos moments tan durs! gracies de tot cor! molts besoots**

Anónimo dijo...

PACICI MIRA QUE VALS COM A AMIGA I COM A PERSONA! UN BESSOT MOLT GRAN.