7 feb 2008

Presentant LA PRESENTACIÓ 1ª part


Primer que res demanar perdó per la meua tardança en escriure este article però quan la faena apreta i ha que treballar ;-).

El passat dissabte 2 de febrer tingue lloc la presentació de la Falla Ronda del País Valencià i como no podia ser d'altra manera ve quedar de "puta mare". Va ser la segona volta que tenia el plaer i l'honor de presentar i aquesta volta el plaer era doble per poder presentar junt a la meua millor amiga Patri (eres la millor ratón berbenero jejeje tvm), que per cert heu va fer de categoria.

L'any passat va ser l'any d'aprenentatge en la meua companya fallera Gemma, a la qua desde ací vullc donar les gracies perque es va pasar tota la presentació baix de l'escenari preparant-ho tot i diguent-mos el que teniem que tindre en conter en tot moment per a que tot ixirà com va ixir, excel·lent. També donar-li l'enhorabona perque va ser la nostra mantenedora i heu va fer molt molt be, la veritat es que sabia que heu faria de lujo desde el dia que tinguerem la idea de que ella fos la mantenedora.

Passant al que va ser la presentació en sí, començarem el pasacarrer a les 19:00 i de seguida cap a casa de les falleres majors, primerament les del 2007 per finalitzar en casa de les d'enguany. Entre casa i casa...balls, rises, casalletes, falla ;-) la veritat es que les mes de tres hores que estaguerem de pasacarrer se me pasaren rapidissimes i aixó vol dir que meu estava passant de lujo, junta la meua falla...Erico, M.A., Ramiret, el Bude, Manyes, el Caparroski, el Macarra, els Carnissers, Crispin, Mauri, Pakito, Mister Catering, el Femat, el Flare,el Pintor, EL JEFE, Willy, Xusky, Diego, el gran Harry, Patri, Miriam (es pasaren mig pasacarrers entre els fallers jeje), Olga, Esther, la meua prima, Maria José, Martina, Rosita, Julia, Maria etc etc...me dixe a gent que no vol dir que siguen menys importants sino que no puc posarlos a tots, encara que promet un article on parle un poc de tots.

Començarem la presentació cap a les 23:00 moooolt tard!!! i aixó significa acavar passades la 1 de la matinada i encara quedava desmontar l'escenari ufffff jo stava reventat perque no es podeu imaginar el que cansa estar tres hores de peu en el foco pegan-te a la cara, però les coses que es fan agust cansen menos.

Primer ens presentaren als presentadors i pujarem la Patri i jo mes feliços que feliços, sol cal vore la foto jejejeje.......fi de la 1ª part.....



PD: Hem superat les 30.000 vistes...qui ens heu haguera dit...Visca La Ronda!!!

13 comentarios:

Anónimo dijo...

ENHORABONA A PATRI I A TU MORELL PQ EU FEREU DE LUJO, I DESDE LES 7 DE LA VESPRA FINSSSSSSSSSS LES ............ VA ESTAR IMPRESINANT JAJAJAJA, I LES FALLERES MAJOR TAMBE LA MEUA ENHORABONA TOTS ESTAVEU GUAPISIMS I LA MEUA XIQUETA TAMBE EH¡¡¡¡¡¡¡¡¡

karla dijo...

Molt be Morell!La veritat,crec que aço te tocava escriureu a tu,ja que ho vas viure un poquet mes que tots nosaltres.
Be,enhorabona,una vegada mes,als presentadors i a tots els que estagueren allí que feren que la nit eixira de puta mare!
30.000 visites!tot un repte!felicitats...sense vosaltres no seria posible!

San-vala dijo...

Enhorabona a les Falleres Majors de la Ronda, a les seues corts i com no als fallers...

Ja s'ha encés la flama i ara ja no pareu fins la cremà.

M'alegre amic Morell que haja anat tot bè...

Anónimo dijo...

PROXIM ACTE...
DIA 16,FALLERS D'HONOR.ES CELEBREN AL CAU FALLER.NO FALTEU!

Anónimo dijo...

molt b a morellot i patri, ho fereu d luxe... MUAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Anónimo dijo...

jeje... a la foto pareix que tingau la lluna iluminant-vos i tot!!!!jajaja

Anónimo dijo...

la lluna estava que jo la vaig vore jejeje gracies a tots però el merit es de tota la falla, per que les coses isquen com ixiren tots tenen el seua granet d'arena.enhorabona a tots!!

Amic fep dijo...

A vore, figura, tant de enhorabona, va eixir molt be, bla, bla, bla, bla...

Tantes falles convidaes i t'equivoques en la meua!!!!!!!!

Si es que... no vaig anar a pegar-te un carxot perque havera quedat mal!!!!!

(amb carinyo, eh amic)

Anónimo dijo...

collii va ser el unic fallo!! nomes que vaig canviar les falleres majors e infantils jejeej ;-)

Anónimo dijo...

ENHORABONA ALS PRESENTADORS! HEU FEREU DE LUJO! BUENO DE LA MEUA BOCA QUE TE QUE EIXIR SI ESTAVA TOTA UN CALDO VEGUENT-LOS! MUAK MUAK

Anónimo dijo...

Ho feren molt bé!!!ole per els presentadors i la mantenedora!!!
I ens ho passarem de lujo!!!!

Anónimo dijo...

Hola morellet, bullc donarte la enhorabona perque ja se que eu feres de ....mare, encara que no et vaig vore pero et conec masa be.
A la meua Patri tambe que es una tia de lujo.

Anónimo dijo...

Percert soc natalia la cunya de Isabel