15 feb 2008

Presentant LA PRESENTACIÓ 2on Part


A vore si recorde per on ens quedarem en la primera part del relat, crec que era algo així..."Primer ens presentaren als presentadors i pujarem la Patri i jo mes feliços que feliços, sol cal vore la foto jejejeje.......fi de la 1ª part....."

Una volta els presentadors estaven dalt de l'escenari davant del micros començarem a cridar al nostre president, vice-presidents (algun vice no se on estaven que no s'entaren jejeje) i estandart....seguidament els mes menuts de la falla (la cantera), per cert que guapes i guapos anaven tots (la filla de MA wapissima!!).

Vaig a votar-me gran part de la presentació perque podem estar tres dies...i continuaré en un moment molt especial per a mi i va ser quan vaig baixar del escenari per pujar la meua cosina-germana Isabel, va ser mes emocionant que mai perque serà posiblement la ultima volta que la pujaré perque a partir de l'any que el seu home i amic meu el Xoco s'apunta a la falla perque per a qui no heu sapia la meua cosina serà l'any que ve fallera major de La Ronda.

Despres va vindre el moment on pujaren les falles, me vaig emocionar altra volta quan el meu amic el Xamusca en va cridar per fer-me entrega de la insignia de la Falla Via Materal ¡¡¡que grande eres Xamus!!!

Ja per acavar eta presentació va estar molt guay el moment on la Junta Local Fallera li va fer entrega a Don Diego (es el que mes sel mereixia sense cap dubte, viu i mor per la falla) del Distintiu d´Or de la J.L.F., va ser un moment especial quan tota la falla es va posar en peu per aplaudir a Don Diego.

Per finalitzar ja i com a fi de festa anarem al casal a vore a Yannick i Andrea (la meua xiqueta) que estaven allí cantant i esperant als fallers...Jo personalment vaig acavar reventat pero aixo es va solucionar en 2,3,4...ja no si ni quants rons en cocacola jejeje la qüestió es que la meua presentació comença el dissabte a les 08:00 del matí montant al centre Bernat i Baldoví i va acavar el diumenge les 10:00 del matí jajajajaja

7 comentarios:

karla dijo...

Molt bo Morell!
La veritat va ser un GRAN DIA!!!
De moment,dels millors...i hui mes!

Anónimo dijo...

FALLEROS Y FALLERAS...

BAILAR,DIVERTIROS,I BUENO... NO BEBAIS MUCHO!...
LAS FALLAS DE 2008 YA SON UNA REALIDAD...

PASARLO MUY BIEN,HASTA QUE NO PODAIS MAS...HASTA QUE EL CUERPO AGUANTE,HASTA EL ULTIMO DIA!
NO DEJEIS PASAR ESTA OPORTUNIDAD...

Anónimo dijo...

Si ho tinguerem que contar tot......ens ho passarem de lujo!!!!

Anónimo dijo...

bon dia! primo mhas fet emocionarme de veritat! aquest any quan anavem x el pasillo els dos vaig notar un noseque x el cos, que no sabria explicar, que estagueren a punt de caurem les llagrimetes, tambe vaig notar un carinyo de la gent del cine, uffffff! VA SER ESPECIAL!!!!!
AH I NO ET PREOCUPES QUE EL XOCO ET DEIXARA QUE HEM PUJES ALGUN ANY! MOLTS BESSOTS DE LA TEUA COSINA QUE ET VOL MOLTÍSSIM!

Anónimo dijo...

tu si que eres gran, la presentacio es queda de luxe, tant en el cine lido com en el cau, ja hem tornarás la visita.
Que farem paelles pasaetes per aigüa?
Esperem que l'oratge s'aclarisca.

Anónimo dijo...

Fallers,esta pluja no son mes que les llagrimes d’alegría per la festa...Sí,grandiosa és nostra festa, i el més important d’ella sou vosatres,perque sou l’auténtic patrimoni de les Falles.Sou els que les féu possible. Pel vostre treball,per la vostra entrega...sobre tot,per la vostra il.lusió. Per vostre sacrifici i per vostre altruisme...
Vosaltres sou qui féu Valencia! La Valencia camperola d’horta, de palmeres i fragància del taronger...la Valencia antiga e intima de places i carrers plens de història. La Valencia artesana dels Gremis, de la Música i la Pirotécnia!
NO ES DESANIMEU!TOT IXIRA COM CAL!FEM FORÇA!

Anónimo dijo...

ESPECIAL PEINADOS DE FALLERA
Si buscas un nuevo "look" sin perder tu esencia ,ven a vernos,manos expertas te asesoran para mejorar. "Porque tu eres lo más importante". Ofrecemos todo tipo de servicios tales como ,corte señora y caballero,mechas,alisados definitivos,peinados de toda clase en especial de novias y falleras,y sobretodo promocionamos nuestra nueva técnica en extenciones y peinados de falleras únicos, somos lo que buscas, SENSÉ ESTILISTAS,ven a vernos y solicita información. Si eres estudiante trae tu carnet y te aplicaremos un 10% de descuento.

CALLE DOCTOR GARCÍA DONATO,Nº4 VALENCIA (VALENCIA)TF:961336530 HORARIO LUNES A VIERNES(NO CERRAMOS AL MEDIODÍA) 9:30 A 20:00 SABADOS 9:30 A 14:00 PIDE TU CITA, LLAMA O ENVIA EMAIL CON CUALQUIER DUDA,TE INFORMAREMOS!