27 feb 2008

Un Cap de Setmana Completet del Tot


Per fí hui dimecres comence a ser persona després de l'ultim cap de setmana viscut...en dos paraules PA MORIRSE!!!

Comença el cap de setmana el divendres on tingueres festa de la falla en Static, després de la reunió en enfilarem cap al poligon a cumplir en la festa que haviem programat, com sempre anarem els de sempre però es lo que hay. Divendres no apretarem massa la majoria perque dissabte de matí començava lo serio.

Dissabte a les 09:00 haviem quedat en el cau per acavar el cotxe del rally mentre en el gran Xef M.A. ens preparava un esmorçaret per agarrar forces antes de la tormenta jejeje. Una volta esmorçats ens partirem la faena mentre uns es quedaren al cau en el cotxe del rally altres anarem arreplegar el menjar al sindicat i de pas fermos ixa cervesseta de rigor (un encert de la JLF el canvi de cervesseta per ricard), una volta el menjar arreplegat...primera visita a Ca Pakiu (es degue forrar el tio)...una volta allí casalleta, xarraeta i altra volta al sindicat a vore com anaven les paelles (este any ens hem quedat curts perque afortunadament cada volta som mes gent). A les 14:30 tots a taula a dinar paella, pizza de suniu o simplement un cubata...una volta dinats de vuelta a Ca Pakiu...i després ja comence a tindre "lagunes" i sols se que de ahi ens partirem...uns a tasketes, altres a Static, altres al cau i altres a saber...a partir d'ací com ja no son paelles no heu contarem que després tot se sap.

Diumenge ales 08:30 estavem al cau 7 o 8 intreprits que haviem superat el resakon del dissabte...esperant que ens cridaren de la JLF per ixir o no perque estava ploguent i no pareixia que anara a parar de ploure. Una mica tard començarem el rally que va ser una llastima que ploguera perque no es el mateix si el oratge acompanya. Este any pareixia que les proves anavem prou be però al final ens desunflarem un poc i no ens enduguerem premi ¡¡¡una llastima!!! però i lo be que ens heu passarem. Una volta acavat el rally la tornada al casal en el cotxe per a que contarla...en el gran Mauri al volant... i els seus copilotos Yannick (millor rookie), Ramiret (i collo ramiret jajaja), EricMAN, el Femat i jo (menuda cuadrilleta). anarem al cau i continuarem un poc la festa entra rises i casalletes fins que les cuineres (un fort aplaudiment per a totes elles) ens tragueren un "all i pebre" de collons de mico, bonissim!!! Després de no se els plats de "all i pebre" sols quedava una cosa per fer...anar a casa que ja estava be a broma jajajajaja...agarreu forces que este cap de setmana es presenta també valentet ;-)

6 comentarios:

karla dijo...

Tinc dos coses que dir...IMPRESIONANT E INOLVIDABLE.

Anónimo dijo...

IMPRESIONANT NO SE QUAN MEU PASI MILLOR PQ........... ORELLA I RABO, PERO EN EL MOMENT DE L´ENTREGA DELS PREMIS CREC Q VA SER QUAN MES ME VAIG RIURE

Anónimo dijo...

JA HAN COMENÇAT LES FALLES! FALLERS/ETES A DISFRUTAR! LES PAELLES DE LUJO!

Anónimo dijo...

nosaltres en l'entrega d premis no stavem, ens perguerem x ahi el paquiu.

Anónimo dijo...

Be, xiquets, ara a disfrutar cada moment,que son 4 dies i quan ens donem conter ja s'ha passat tot...este finde mes!
PREMI PIMENTO....

Anónimo dijo...

MIRA QUE S'HO PASEU BE E..¡LA VERITAT SKE TENIM QUE DISFRUTAR XICS¡CLAR QUE SÍ!