15 abr 2008

He Dicho...

Aviso a navegantes falleros de la Falla Ronda País Valencià i sobretot als fallers que s’apunten o als que se donen de baixa. Coses importants per a un bon funcionament del cens de la Falla i sobretot per a que el secretari (jo mateixa) no es torne boig.

1.- El faller que s’apunte nou te que anar a la reunió un divendres (si es este divendres millor que millor) i portar una fotocopia del DNI i una foto de carnet. Si ha sigut faller d’altra falla portar el historial per a no perdre tots els anys com a faller.

2.- El faller que vullga donar-se de baixa per favor que vinga quan antes (el cens es fa a final de mes) a comunicar que serà baixa per al pròxim exercici.

Aleshores si coneixes algú que va apuntar-se o donar-se de baixa de la Falla per favor comunicali que vinga este divendres a la reunió i me done tota la documentació necesaria. Abans de final de mes (abril) faré el cens que se presentarà en Junta Central Fallera de València, despres no vullc queixes de jo soc tants anys faller, a mi me toca el bunyol de no se que etc etc etc si tots fem les coses bé totes les coses aniran perfectes CAPICCI??

He Dicho…José Daniel Morell Llopis (El secretari)

5 comentarios:

karla dijo...

Oido cocina!jeje

Anónimo dijo...

JEJEJE SI SEÑOR TODO ENTENDIDO, MORELL AL DIV NO PODRE ANAR PERFA QUAN PUGUES TOCAM

Anónimo dijo...

NO PUC ENTRAR PER FAVOR EXPLIQUEUMEU AJUDAAAAAAAAAAA

karla dijo...

Entres en el foro, i baix de tot fica
LOGIN, fiques el teu nom i la contrasenya...Mira bé si estas escribint en mayúscula o minúscula perquè igual ixe es el motiu per el qual no pots entrar.Pulses enter i
una vegada dins, me imagine que ja saps...fiques PUBLICAR RESPUESTA, y hecho.

Amic fep dijo...

Per experiencia... si aconsegueixes no tindre problemes, te convide a una cervessa!!!!!!