2 abr 2008

Falles 2008....Irrepetibles!!!!!!


Els assatjos,les primeres reunions,el play back, ninots, carrossa,cantants,la última, la plantà, neteja, rises,despertà, arros,el futbet,el xocolate,el reservat,el euro, la casalla, el monyo de fallera, el mocador,la son, la critica de la falla, el rally, el ninot indultat,el sofa, pasacarrers, el premis, el llibret, el chiki chiki, ginebra amb llima,el sainet, els amics,la risa,el domino,les falleres majors, els castells,el dia del xiquet,vodka amb llima,la niña de Rajoy,el megàfon,els chupitos, la música, el bots,el parchis, les llàgrimes,més casalla...,el president,els xiquets, el recorregut,les flors,les fotos, la mantilla,el trenet,la tribu apache,les malaltetes,la cadira de rodes, el jurat, la mascletà, la misa,el bingo, el gorret roig, les olives,Flaruchel, els de la barra,el premi pimento,les disfresses, les recompenses, el del bombo i la trompeta,el fairi, la traca,perrea perrea!, el foc, el monument, el recordatori, l'agotament,en fi....

Son tants moments i tantes vivéncies que hem venen ara a la ment que he volgut resumir-les en tots estos adjectius que durant 5 díes m'han fet viure unes falles inolvidables, rodetjada de grans amics i grans fallers, com son tots els membres de aquesta falla. M'havera agradat ordenaro, però crec que aixi te el seu puntet, no cregueu?

Desde ací felicite a les nostres falleres majors, presidents, i a les seues respectives families per el bon comportament i tracte que ens han donat a tots. Felicite també a tots els fallers, per el gran esforç que hem fet entre tots, treballant en la carrossa,les banderetes,el futbet, el dia del xiquet... per la gent que ha preparat els sopars i dinars cada dia, els que han col.laborat i participat en una gran nit de play back i teatre, aixi com totes les empreses col.laboradores que han fet possible molts actes d' aquesta comissió.

Sols cal dir que entre tots hem conseguit que poguerem gaudir d'unes falles increibles i que passaren, un any mes, a la nostra història fallera!



Karla

7 comentarios:

Anónimo dijo...

karla, molt bo l'article!! Ye, no puc escriure en el foro, no m dixa, coyiiiii!!! Karla, pots vindre a les 9.15? Esq a les 9 tinc una xica. Caxiruliii, com stas??

karla dijo...

Clar Miriam, a les 9.15 estic en ta casa, tranquila!

Anónimo dijo...

ye, aço es una merda, ningu pot entar al foro.

karla dijo...

Miriam, jo i Deme si que hem entrat.A mi avoltes tampoc me dixa en tot el dia, no se perquè serà...

On esta la gent????

Anónimo dijo...

L'any que be repito!! aquests falles han estat de lo mes be,desde el primer dia, fins l'ultim, no canviaria res...

Una amiga d'altra falla veina.

Anónimo dijo...

molt b karla, jo no havera pogut resumir millor aquestes falles!!!!!!!

Anónimo dijo...

ENHORABONA PER LES 45.000 VISITES RONDERETS I RONDERETES, POC A POC TOTS ELS BLOGS FALLERS VAN A MES.QUE BONA INICIATIVA AQUESTA!!!

FELICITATS I SALUTACIONS!