30 abr 2008

JA TENIM FALLERES MAJORS!!

Ja queda molt poc per a donar-se per acabat l’exercici faller 2008 i bé, com tots sabeu, el passat divendres a la reunió, es presentaren com a candidates per ser les nostres representants del próxim exercici,la xiqueta, Aina, fallera desde que va naixer,com a fallera major infantil, e Isabel, una persona molt activa, que participa, com tots sabeu, en tot el que la falla organitza,com a fallera major...

Després de fer una votació, ja podem parlar de les noves regines de les falles de 2009, i dit aço, diguem adéu a les falles d’aquest any, i recordem a les que encara son les nostres màximes representants, Lara i Paula...Sabem que eu disfrutat molt...Eu sabut ficar-se a l’altura d’aquesta falla, acudint a tots els actes i tractant-nos meravellosament, GRÀCIES!

Per últim,i dirigint-me a les nostres falleres majors de 2009 , de part tota la comissió de la falla Ronda País Valencià vos donem l’enhorabona!Esperem que tingau un any ple d’alegries, emocions i molta festa fallera. Segur que sou unes grans representants per a la nostra falla. Disfruteu com vosaltres sabeu!



Escrit per Carla

14 comentarios:

Anónimo dijo...

VIXCA LES FALLERES MAJORS DEL 2009

karla dijo...

ENHORABONA A LES FALLERES MAJORS DE 2009!Disfruteu molt, es el vostre any!

Anónimo dijo...

enhorabona isabel i aina!!! Uff, stes falles seran agotaores, la isabel mos fara eixir a tot!!!!

Anónimo dijo...

Enhorabona a les F.M. de la Falla Ronda País Valencià!SOU GRANS!

Un abraç desde la Falla Sucro

Anónimo dijo...

Jo puc dir que l´any que bé,teniu ala millor fallera major que podriu haver
triat,es superfallera,no escansa ni un segón,ens fara eixir a tot,inclos a mi que no soc de eixa falla pero jo encantada.
VISCA LA FALLERA MAJOR 2009.

Anónimo dijo...

VISCA LA FALLERA MAJOR 2009!!
Enhorabona Isabel espere que t´ho pases molt be i algun dia pogam disfrutar guntes el nostre regnat.
Un beset molt fort.
Sandra, F.M. Falla Cervantes

San-vala dijo...

Enhorabona a la meua Prima per ser elegida com a Fallera Major i a Aina que encara que no la conega li desitje un bon regnat.

En quant a tú Prima voràs cumplit un dels teus somnis ser la regina de la teua falla querida. Disfruta cada moment com si fora l'últim i el desitje de tot cor el millor regnat posible per a una gran fallera ja que porta les falles en la sang...

ENHORABONA!!!!!

Anónimo dijo...

Enhorabona!!!que seu passeu molt bé i a disfrutar-ho!!!

Anónimo dijo...

G
rojeta moltes felicitats!!!! Kom ja t'he dit, kuan jo vaja a dormir, tu davant de mi!!!!!!!!!!
K tu has de cuidar a Aïna i no al reves..... ;)

Anónimo dijo...

MOLTES GRACIES A TOTS! ESTIC MOLT CONTENTA, ESPERE QUE DISFRUTEU TOTS AL MEU COSTAT AQUESTES FALLES, I JA SABEU QUE TENIU LES PORTES OBERTES AL CASAL DE LA RONDA, VOS ESPERE A TOTS I ENS FAREM UNS XUPITETS. MOLTS BESSETS.

Anónimo dijo...

SI MAMI, JO DAVANT DE TU A DORMIR! DESDE ACI VULLC DONAR LA ENHORABONA A LA MEUA XIQUETA AINA, I LA SEUA MAMI GEMA, I DESITJAR-LOS QUE PASEN MOLT BONES FALLES!!! UN BESSOT MOLT GRAN.
GEMA NO LI DONES MOLTES VITAMINES A AINA AQUEST ANY........

Anónimo dijo...

Molts felicitats a ls falleres majors de 2oo9!!!El somni fet realitat!ENHORABONA!

Anónimo dijo...

enhorabona isabel espere k siga un any inolvidable per a tu i k siges molt felis , a la xiketa aina li desixge el mateix un bes a les dos

Anónimo dijo...

gracies vicen!!!! com van els preparatius de la boda? estas nerviosa?