22 mar 2010

FELICITATSSS BONICAA!!


Bueno, per a esta xica, sobren les paraules, sempre te una sonrisa en la boca, i fa que cada dia i cada nit siga única e irrepetible.
Rosa, eres una fallera de cap a peus, i tens un gran cor,amiga dels seus amics i confident,sempre està ahí quan la necesites...
Sense pegarli més voltes,dir-te que m'alegre molt, bueno, de que ens alegrem molt de poder compartir cada any al teu costat...la falla ronda país valencià al completo, et desitgem que passes un gran dia amb la teua gent, amb tots nosaltres!!!

MOLTES FELICITATS I QUE COMPLIXQUES MOLT MÉS!!

I PAREIX QUE ALGÚ MÉS S'ENRECORDA DE TÚ, AIXÍ QUE...AÇÍ T'HO DEIXE!!






LA ROSILERA!!!

Hui és el cumple de Rosita, o com jo li dic: Rosilera!!!, és coneguda per tots els de la falla, serà per la seua sonrisa???és que no para de riure's, sempre està riguent-se xé!!!és molt bona persona i tot el que necessites ella teu dona!!i com a fallera un bon exemple, li agrada anar a tot, vestir-se de fallera li encanta!!, no se a qui haurà eixit perque la seua familia no han sigut mai falleros i el seu novio tampoc!!.Li costa alçar-se...pero ella ix, i si no tranquils jo li toque pa que s'alçe!!!!jeje.

La conec de tota la vida, hem sigut veïnes de xicotetes, hem anat a la mateixa escola, compi de loteria semanal, ara som veïnes de barrià, quedem pa traure els gossos i amiga de falla!!!Total, que pa tota la vida la duré darrere apegà!!!jajajaja.No cambies mai!!!

Moltes Felicitats de part de tota la comissió de la falla Ronda País Valencià!!!!

Mels

10 comentarios:

Anónimo dijo...

MOLTES FELICITATS ROSAAAA!!!

mels dijo...

i ara que?no t'envie lo meu?

mels dijo...

moltes felicitats rosilera!!!

karla dijo...

si donaaa!!tu envia lo que vullgues bobaaa!!

Anónimo dijo...

Moltíssimes felicitats Rositaaa!!!!

Eva

nerea dijo...

moltes felicitats rosa

MARTI dijo...

MOLTES FELICITATS

Anónimo dijo...

MOLTES FELICITATS SOC MARTY

franky dijo...

feliç aniversari!!!!!!

rosilera dijo...

q guai!!! stic emocionada, ara no estic rient-me... estic plorant!! jajaja... molts bessets a tots muakis!!