21 mar 2010


Un any més ja hem arribat al final de les falles, a ixa nit de sonrises i llàgrimes, de comiats i de benvingudes...Tot açò ho dic perque dins de nosaltres portem la alegria de haver viscut amb els nostres altre any de emocions,de mil sonrises, nits de casal inolvidables...i també per el contrari,portem dins el sentiment de que ja han passat altres falles,de que per més que ho disfrutem, que visquem cada moment com si fora l'únic, sempre arriba al seu fí un altre cicle faller...Ens deixa en la boca un sabor agredolç, no penseu??

De estes, nostres festes de aquest any, puc dir que m'ho he passat molt bé, que he eixit de dia, de nit i que m'he divertit com una xiqueta, i sé que tots vosaltres, els fallers de sang, també!

Cada dia te lo seu...El primer dia,nit de disfresses,la emoció de anarten en la teua colla a canviar-te, i arribar al cau amb la il.lusió de si esta nit serem els guanyadors...El dia de la visita a l'asil, que almenys per a mi, és un dia molt nostalgic..La visita de cortesia..que dir de este dia??contemplem els monuments de les nostres falles veïnes i ballem, botem, beguem..bueno de tot!!!i per finalitzar el dia de l'ofrena,un dia ple d'emocions, nerviosisme, i llàgrimes de alegria, i com no,de tristesa, perque és l'últim dia que ens fiquem eixe trage i eixa banda, que ens denomina com a fallers de la nostra benvolguda falla...

Abans de finalitzar,hem queda donar l'enhorabona a les nostres falleres majors,i presidents, que han estat al nivell que esperavem, al nivell de uns grans fallers,cosa que no dubtavem... que sobretot han segut lo més bonic de la nostra falla!perfectes per a cada passacarrer, amb la cara sonrient i plens de il.lusió!!

Per últim, sols tinc que dir, que des de ahir, tornem a estar en falles, en les pròximes falles, les falles de 2011!!No es desanimeu, descanseu molt, i seguiu treballant per l'any que bé!

3 comentarios:

mels dijo...

Ja s'ha acabat....ooooo...ara a esperar i a currar pa les falles 2011!!!
Esteu guapissimes en eixa foto!!!

rosilera dijo...

es una foto molt xula! ficala en un marquet, no te desperdici!! q wapeta !! vixca les falles i les xiquetes de la falla jajajj...

karla dijo...

ay!!les xiques guapes de la falla per açí!!!vos tire de menos ja tiesss!!!jeje...envieume fotos que encara no en tinc i per aixó no he ficat cap...NO ES PENSEU QUE VULL SER LA PROTA, JAJAJA!!