20 abr 2007

Resum Falles 2007 per Isabel I Part




Per fí m’he decidit a escriure un article, en primer lloc vaig a pegar-vos un xicotet puro, com supose hageu pogut observar en la revista mensual de les falles de Sueca, la nostra falla no es una de les mes participatives en les activitats que la Junta Local Fallera organitza, sols ens nomenen pel dia de les persones de la 3ª edad, el premi del ninot indultat i poc més.

Vos demanaria una xicoteta participació per part de tots, ja que pense que la gent que som podriem partir-mos: un grup al teatre, ja que aquest any no hem fet ni obreta. un sainet pot tindre una duració sols de quince minuts es molt demanar? (Nerea, Raul, Conchin, Isabel, Paco, Capella)

Després, tant que ens agrada anar al gimnas, a correr etc (parle per Patri, Miriam, Eva de vegades, Ali, podríem apuntar-mos als partits de bascket, no direu que mai heu agafat un baló de basket. Jo quan anava a La Encarnació jugava de pívot, ara m´enconformaré en ala.

Els fallers si que participen al fútbet, pero abans jugaven a la pilota valenciana, xemelo, etc… Tenim que pensar que a totes les activitats que participem son una ajuda per a la falla.

Bueno ja he acabat de renegar, ara vullc fer un curt resum de lo que han segut estes falles.

El primer aconteciment ha segut nomenament de les falleres majors, un acte molt emocionant per aquestes, seguida de la proclamació, la cual ja començen les garrofes.

Després els playbacks, sense parlar de tots els mesos que hem estat anant al casal a ensayar, discutir, riuré-mos. Però que al final sempre es queden molt bé, este any vullc agraïr la seua participació als nous menbres dels playbacks( Deme, Martina, Rosa, Joana, les fallerotes que este any han passat a la Cort Major (Andrea, Iris, Coral etc,,,) a (ja que aquest any hem tingut nous presentadors la meua amiga Maria i el meu primo, ja que amb una telefonaeta i fent recurs a les meues carantonyes tot arreglat.Els quals heu feren molt be, i que no creguen que ja han acabat este any.

Bueno no puc deixar de nomenar als ballarins i ballarines ja profesionals que cada any reneguen i reneguen pero acaben eixint incluida jo (Josevi,
Dani, Flare, Kike, Ruth que hem pareixque aquest any serà una de les candidates del teatre, Laura que inclòs en Aina i tot, ella la primera per a traure les coreografies, Ana, Maria, Miriam, Eva i com no Pacici que la setmana dels playbacks era la última cara que veia de nit i la primera quan m´alçava, primer que la del meu home. No hem puc oblidar del nostre decorador oficial Raul, sino fora per ell, no se que fariem.

Les mes xicotetes de la falla, acompanyades de les Mamis, hem passat ratos molt agradables ensayant-los, estic pensant que mentrestant les babys ensayen les Mamis podrien també fer alguna cançoneta per a la mostra.
Encara que aquest any han fet un gran mérit amb el dia del xiquet.

1 comentario:

Anónimo dijo...

ay isabel!!! molt b, xo t falta l'atra mitat d les falles, no??