3 abr 2007

I Edició Premis Pimentó



Hola fallers i falleres de la Ronda. M´he compromés amb Morell a escriure un article, ja que ell ja te prou feina entre la web i la nova tasca que li han emprat. En primer lloc, vullc felicitar a tots els fallers i falleres que aquest any s´han encarregat d´organitzar la multitut d´actes que hem realitzat a la falla. Desde la presentació fins la cremà, passant pel concurs de truïtes i postres o per les 24 hores de futbet, a ixit tot a la perfecció. Ademés hem donat un pas més enllà, i ens hem apuntat més festes i premis intrafallers, com per exemple el dia del xiquet (perfectament organitzat ), els premis de les disfreces (vaig quedar tercer) o les torrades nocturnes. Tot açò està de puta mare, però jo crec que encara fa falta l´entrega d´un premi més. Hem participat i quedat molt bé a concursos fallers com el rally o els playbacks, però si per alguna cosa destaca la nostra falla, es pel percentatge tan elevat de PIMENTELS que tenim a la nostra comissió. Açò es d´agraïr, ja que personatges il•lustres com el Crispín, Eric, el Macarra, el Femat o el Trompe fan d´aquesta falla una de les més festeres de Sueca. Quan tots estem ja cansats, són ells els que animen a la resta, i conseguixen enredar-nos fins altes hores del matí. Per tot açò, crec que enguany deuriem realitzar un petit homenatge a aquetes mostres de la festa i el despiporre. Per tant reivindique uns premis PIMENTÓ, perque els pimentons aconseguixen que la Ronda siga la millor falla del món!!!


Escrit per Robert Budiel

PD: Morell afegix a este escrit que el premi este any indiscutiblement a sigut per a Eric Colecha jajajaja ;-)

2 comentarios:

Anónimo dijo...

jeeee bude!! enhorabona xl article!! ho as fet molt be!! xo t'has dixat a les pimenteles!!! no son asoles pimentels!! jajaja, bueno avore si jo m'anime algun dia!!!

Anónimo dijo...

JAJAJA, ese Bude...el article stà molt ben escrit primo.
Però això q diu Patri es veritat...t´has dixat a les pimenteles q també juguen un paper molt important dins la nostra comissió...Elena, Patri, Anita, Miriam, jo mateixa...jeje