24 abr 2007

Resum Falles 2007 Isabel 2 Part




La presentació es el dia que en més ganes i més forçes de tot l´any esperem, ja que després de casi un any ens tornem a vestir de falleros. Aquest any hem tingut nou presentador el meu primo ja que com li va agradar tant als playbacks, va repetir en companyia de Gemma un entesa ja en el tema. Monica ens va fer caure unes quantes llagrimetes amb la seua eixida, però després tots al casal.

El dia de les paelles, per a mi este dia es molt especial no se que té, però aquest dia després de haber passat tot el lio de les camisetas per fi, tots a punt, encara que aquest dia solc dur alguna camisa darrere de algun despistat.Primer d´esmorçar, després al Sindicat, lo que aquest any no hem tingut premit, no li comprarem prou a Ricard.

El rally, sempre que vullc recordar-me d´aquest dia i fer un resum, per a que tinc que continuar…………………..

Bueno ja hem arribat a la setmana oficial, aquest any, estic molt orgullosa de la participació que he rebut dels fallers amb els concursos de nit, cada any intente que la setmana fallera s’allargue mes.
Els dies 16, 17, 18 i 19, bueno que podria dir, el dia es molt bonic, ens vestim de falleres, fem els pasacarrers un poc bufats de la nit anterior, pero amb alegria e ilusió pensant que tenim que disfrutar el últim moment de cada dia perque quan ens donem compter, i sense que vullgam ja s’han acabat.

La nit, cada nit es una historia, es especial, si parlem de la primera nit de disfresses, aquest dia ens pensem que s´acaven les falles, ens heu agarrem tan a fort, que perguem els papers.

La segona nit diguem hui fluixet, jo m´enrecorde que estava hasta mala, no m´entrava ni el sopar, i després no se que passa que reviscoles es fan les 6 del matí cantant EL CATXIRULO, EN TOTS ELS CATXIRULOS incluïda la meua amiga Maria i Jessi que crec que no li han agradat les falles.
La ultima nit el casal pareixia la volta ciclista, estava hasta Indurain per allí.
Cada volta que m´enrecorde de Elena i Joana en el catxirulo penxat a l´esquena, quan s´acabaren les falles, estava treballant i hem ria j asoles, i per a que parlar de la última despertà, crec que Paco pasarà a la història del formatge MANCHEGO.

Bueno, crec que lo que he tardat en escriure el article no hem van a deixar escriure mes he ocupat 3 folis.

Hem despedisc saludant a tots els fallers I espere que seguim sempre igual de units. VISCA LA RONDA.

14 comentarios:

Amic fep dijo...

Ahi decimetes!!!!!! Que manera de comentar... Ja li ha eixit un competidor al amic San Vala. San Karrega estara content!!!!!!

Anónimo dijo...

Prima t´has lluït en l´article...m´he emocionat i tot...molt b!, un besot!

San-vala dijo...

Amic fep ens bè de familía, Isabel es cosina meua, jejejejejejeje

Molt bè Prima, el done l'enhorabona per els articles que has escrit perquè m'has descobert que sóc fallero perquè ho porte en la sang al igual que tú, ja que sóm familía...

Has escrit desde el sentiment i l'amor que li tens a la teua comisió i a les falles de Sueca...

Com he dit a tots ara a seguir Prima...

Bueno si no ho saps jo teu dit San vala es Pauet...

Anónimo dijo...

San Vala crec qtas confundit Isabel es la de la foto de baix del article ,la que va de roig jeje:-)

San-vala dijo...

Si Morell no m'he confundit, Isabel la dona del Choco sóm cosins. La meua mare i el seu pare cosins germans i nosaltres... , jejejejejeje

Anónimo dijo...

molt b isabel, la veritat esq estes falles han estat d luxe!!!!!!!!

Anónimo dijo...

perdona San Vala pero me quedat ara flipat perque jo soc cosi germà de Isabel i no tenia ni idea. Perdona la meua confusió però no ho sabia. aleshores som cosins de llunt NO?? jejeje ;-)

San-vala dijo...

Home si vols que sigan familía ho sóm i ja esta!!!!, supose que tú seràs per part de mare...

Hay Primo Morello!!!!!, jejejejejejejeje

Anónimo dijo...

JEJE, ja ves, si al final serem tots familia...

Anónimo dijo...

ala si va de cosins pues....la xiqueta que encapçala l'article es la filla de la meua cosina-germana maria,todo queda en casa.

Aprofite per saludar a Morell i a la gent de la ronda que encara no havia escrit jo per aci.

Anónimo dijo...

et torne el salut Rodabars i ja saps quan vullgues ací ens tens pel que faça falta.

Anónimo dijo...

ISABEL, ISABEL VIXCA ISABEL I ELS SEUS 2 ARTICLES YA SABIA YO QUE AL FINAL DE TOT TENIES ALGO ARTISTA AHI DINS, JEJEJEJE, TENS TOTA LA RAO EN EIXE ARTICLE.

ENHORABONA ISABEL, MA MOLAT MOLT.

Xuso dijo...

Morell??? t'han secuestrat per Sevilla?? dóna senyals de vida que els amics ens preocupem!!! jejejeje

Falla La Ronda dijo...

estoy vivo oju!!!