21 mar 2007

Ja han començat les Falles 2008

Encara en la resaca fallera han començat les falles del 2008. Pareix que siga una locura dir aixó però per un faller de veritat, ahir no acabaren les falles sino que començaren unes noves falles. Aquestes falles pasades crec que han sigut unes de les millors de la meua vida però tots els anys quan acaben dic el mateix.
Encara està recent el olor a polvora, el gust a casalla, el soroll del cohets i la cara de felicitat que es veu per tot arreu.


Aquest any desde el primer acte que fou la proclamació, la falla a estat mes unida i la gent jove s'ha ficat les piles mes que mai i ha col·laborat activament en tots els actes. Aixó demostra que esta comissió te ganes de anar a mes i callar la boca d'aquells que diuen que a La Ronda li queden 4 dies; a La Ronda li queden mes de 4 dies i aixó vos heu puc asegurar


Si este any ha sigut inolvidable imagineu-se com serà el 2008 perque cada any te de ser millor que l'anterior encara que superar este va a ser dificil



PD: VISCA LA RONDA DEL PAÍS VALENCIÀ

8 comentarios:

Anónimo dijo...

MORELL, NO ME IX EN EL FORO LA FINESTRETA X A PODER ESCRIURE MISSATGE, XQ?? Q FAIG?

san-garrofa dijo...

ay morello aixina magra que comenses amb ganes i clavant ya canya que si nos a falles estaran morts,jejjejeje

Anónimo dijo...

ja va be el foro Miriam

Anónimo dijo...

Buenas!!!!!
Crec que coincidim tots en que aquestes falles han segut inolvidables!!!!
Aixina que este divendres comencem en la primera reunio per fer que les falles del 2008 siguen millor o similar, que el llisto per poder superarles esta prou altet.....
Un Abrassss

Amic fep dijo...

Buenas a tots, aci, el amic fep ja s'ha incorporat a currar, que llastima!

Ara toca canviar la casalla pel catxirulo, pero vos recorde, que ja estem de nou en Falles, comencem a despegar, i que ningu s'ho agafe al peu de la lletra, lo de despegar, eh?

Vinga amics, a seguir pegant canya, i seguim en contacte al vostre blog.

Anónimo dijo...

Gracies amics. San-Vala quan vullgues m'envies un article i el ficarem. Açó també va per tu Amic Fep si vols fer una col·laboració estas convidat quan vullgues. Comencen les falles 2008 i segur q van a ser millor q les del 2007.

Carla dijo...

Hola amics de la Ronda, clar que comencen ja les falles del 2008 i amb aço dels blogs i els foros conseguirem que les falles es mantinguen més actives que mai durant tot l'any.
Saludets d'una fallera de la Xúquer!
Visca les falles!!

Anónimo dijo...

Benvinguda Carla!!! poc a poc farem q totes les falles estem mes unides que mai. Visquen les falles!!