7 jun 2007



Hui es el 30 aniversari d´un futur faller de la Ronda, per aquest motiu li he escrit un article.
Bueno que vos tinc que dir jo del meu home, les persones que el conegueu sabeu que és el contrari de mi, es una persona reserva, que si no coneix no diu massa, pero que té un cor molt gran, i heu dona tot a tots. El meu primo heu sap, ja que es amic d´ell de la infancia.
A principi de ser faller, era més de casal, que de vestirse pels matins, m´enrecorde que sempre hem ficaba a tocarli per teléfono Marcos alçat, fes el favor de alçar-te. El dia de la ofrena li deia qui es fallero de de nit, es fallero tambe per a cumplir, i per no sentirme s´alçava.
Aquest any m ´ha sorprés molt perque ja s´alçava de mati sense que li tocara, es nota que viu les falles tot el dia, no sols de nit, on tots som molt valents.
En nom de la falla Ronda País Valencià et desitjem moltes felicitats i ací tens una gran familia que t´espera prompte.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Cachorrooooooo moltíssimes felicitats!!!!!!!!!!!!!, ale q ja tens 30 anys...un besot!!!!!!!!!!

San-vala dijo...

Felicitats Choco, Gran home, gran persona...

Anónimo dijo...

ay xocoooo!!!! moltes felicitats!!!! 30 anytos ja??? tindre q comensar a parlarte de "voste"!! jajajaja, mil besots!!

SPIELBERG dijo...

Senc no haver escrit abans. Primer que res Felicitar al meu cosi, que 30 anys no és compleixen tots els dies.

I després dir que l'article es veritat i que la Cervantes pedrà un Gran Faller (i espere que no siguen més) per una causa més que digna (qui no volguera tindre l'orgull de poder dir: La meua dona és fallera major). Un faller que cada vegada s'ha implicat més en la comissió i en la festa, un faller que pot arribar lluny en mon de les falles, però que no ho farà en la meua.

En nom de la Falla Cervantes també voldria felicitar-te.

Tots sabem que te n'has d'anar però ens quedat un any per a poder disfrutar de la teua companyia i teu bon fer faller, i no dubtes que ho disfrutarem.

Per cer, jo no sabia que el Xoco estava casat en el Morell?