1 jun 2007

Visca el Basket Femení!!!! ;-)


Hola a tots els ciberfalleros, la meua amiga DEME m´ha inspirat per a escriure un article, el dissabte va ser un dia molt especial per a la nostra falla, comença per un combollet de apuntar-mos al basket, per ajudar a la falla i passar un dia divertit i mira per a on, ens en anarem a casa amb copa i tot.

Però almenys aquest any el dia de la entrega de premis podrem anar a recollir alguna copeta.
Pasarem una vesprada molt agradable, va ser molt gracies perque les menudes del equip eren les jovenetes que van encara a l´escola, junt a les mes mauretes, que feia 9 anys que no agafavem un baló de basket, però que sempre ens quedarà la base de La Encarnació.

La veritat es que hi hagué molt de companyerisme entre les falles i bon rollo. Tinguerem alguna lesió com la de Ingrid de la Avinguda, espere que estigues bé de la cama, pero res important.

Vullc donar l ´enhorabona a totes les falles que participaren al campionat, perque pense que totes hem guanyat, sols acudir al polidesportiu i eixir a la canxa per a mi ja es de ser campiones.

Jo pensé que els campionats de falles no són per a crear polémiques, sino per a unir mes a les falles.

Bueno per acabar done les gràcies a les persones organitzadores del campionat, que fan que és realitzen aquests events.

Vos recorde que 22 de setembre és el mig any faller, aquest any és al nostre casal, ¡vos espere a tots en moltes ganes de festa!



Article escrit per Isabel

2 comentarios:

San-vala dijo...

!!Que pasa Prima!!, molt bon article i gràcies per preocupar-te per Ingrid, esta bè ja sols tenia un xicotet esguince.

Ja ves d'un comboiet heu acavat campiones, no hi més secret per guanyar que jugar amb il·lusió i això es el que fereu el disabte...

Bona ajuda al Morello.

Anónimo dijo...

el dia 22 es el mig any faller? Tb es lo dl futbet no? Colli, dia completo...