30 may 2007

Yeee!!! que al dissabte es juga a Futbet


Atenció Atenció a tots els fallers sense excepció!!!! el dissabte son les 12H. de Futbet que organitza la JLF per lo que demane que el divendres tot el mon vaja a la reunió per vore quants estem dispostos a jugar. Quan mes en segam millor perque sempre comença a fallar la gent i acabem jugant quatre gats. Si algú te equipatge de la falla i sap que no te que vindre a jugar que faça el favor de dur-lo a la reunió perque hi ha xicons joves que volen jugar i no en tenen. A vore si agafem exemple de les xicones que la setmana passada es ploclamaren campiones del basquet. No demane que sigam campions però almenys que cumplim i anem a jugar els partits.



El Horari es el següent:

- 08:25 PAIS VALENCIA - VERGE DE SALES
- 10:55 PAIS VALENCIA - SUCRO
- 14:55 PAIS VALENCIA - AJUNTAMENT

7 comentarios:

Xuso dijo...

prontet, prontet... a les 8'25... aleh a suar la camiseta de la ronda!!! sort amics!

Amic fep dijo...

Jo jugue... no podre anar a la reunio, pero vaig a jugar. Sort amics!!!!!

Xuso dijo...

YYeeee!!! què passa Morell, perquè llevares la cançò del moment?
Volem que la tornes a ficar... però la primera versió de totes, que era la que més molaba... i una granera vella que tenia jo.... lololo!!!!!

San-vala dijo...

Sort amics de la Ronda i en el llençol apegat i a jugar, prompte...

El que diu Morell té raó qui no jugue que porte el equipatge que hi han xiquillos joves que van més que la llum, sigan un poc responsables, alé deixar el pavelló alt com les xicones...

Lo dic SORT...

Anónimo dijo...

no volem sort volem gent per jugar jajajajaja aixina deacansaets d'esmorçar, que aixó si que no mos heu lleva ningu EL ESMORÇAROT!!!

Natalia dijo...

a les 8.25??!!jo animare desde el llit, ser recolç moral..perque un dissabte a les 8.25 pica..depsres de matianr tota la setmana..ufff..
pero qui sap, alomillor en la reunio ens fem l'anim i ens presentem alli, per a despres anar d'esmorçarot!!!

Xuso dijo...

MOrell, revisa el link de l'avinguda espanya, canvia'l al blogspot.